Clasamentul candidaţilor la sesiunea de admitere septembrie 2021, nivel licenţă

Listele candidaţilor admişi în sesiunea septembrie 2021

 

Istorie, linia română

Istorie, linia maghiară

Istoria artei, linia română

Istoria artei, linia maghiară

Arheologie, linia română

Arhivistică, linia română

Relații internaționale și studii europene, linia română

Etnici Relații internaționale

Științe ale informării și documentării, linia română

Etnologie

Turism cultural, linia română

Turism cultural, linia maghiară

Etnici Turism cultural

Studii de securitate, linia română

Etnici Studii de securitate

Studii de securitate, linia engleză

Filosofie, linia română

Filosofie, linia maghiară

 

Informații referitoare la confirmarea locului obținut

Candidații admiși în sesiunea septembrie 2021 (buget/taxă/ID) trebuie să-și confirme locul obținut în platforma admiterii până în data de 13 septembrie, ora 12.00, la prânz.

Verificați locul obținut după rezultatele afișate și în listele de mai sus.

Confirmarea locului se realizează prin semnarea contractului de școlarizare (învățământ cu frecvență  / ID) pentru candidații admiși la buget și respectiv, prin semnarea contractului și achitarea taxei de școlarizare pentru candidații admiși la taxă.

Descărcați contractul de școlarizare apăsând butonul aferent și încărcați-l apoi completat și semnat. În cazul în care confirmați un loc la taxă, plătiți taxa de școlarizare. Puteți achita fie prima tranșă (650 lei învățământ la zi, 600 lei ID), fie integral, caz în care veți beneficia de o reducere de 10%. În cazul în care ați ales să plătiți printr-o altă metodă, încărcați documentul doveditor în secțiunea aferentă.

Dacă doriți să ocupați un loc în căminele studențești, bifați câmpul aferent în platformă.

 

FOARTE IMPORTANT! După încărcarea contractului de școlarizare semnat și achitarea taxei apasă butonul Confirmă-ți locul!

În cazul în care ați depus mai multe dosare de înscriere, vă puteți verifica dosarul confirmat în secțiunea Dosarele tale.

 

REDISTRIBUIRE

În cazul în care nu ați fost repartizat la locul sau forma de finanțare dorite, de asemenea în cazul în care vă regăsiți pe o listă de așteptare puteți solicita REDISTRIBUIRE bifând căsuța indicată. Candidații aflați pe liste în așteptare nu trebuie decât să bifeze căsuța de redistribuire.

În cazul în care vă răzgândiți, vă puteți șterge această opțiune.

 

Candidaţii care din diverse motive și-au dublat dosarele de înscriere pot solicita returnarea taxei de admitere prin completarea unei Cereri și anexarea extrasului de cont (din care să reiasă toate plățile efectuate către facultatea noastră) şi a unei copii de buletin a titularului de cont.